Széles látószögű, kerékpár visszapillantó tükör

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,090Ft 0%
Eredeti ár:4,090 Ft
db


Ha mindened a kerékpárod! Közlekedj sokkal biztonságosabban! Széles látószögű tükör! Bármilyen irányban elforgatható! Ha teheted, mindenhová kerékpároddal mész, de soha nem érzed teljes mértékben biztonságban magad? Zavar, hogy bicikliden nincsen visszapillantó tükör, így nem tudod mi történik a hátad mögött? Nem kell tovább keresned, ez a széles látószögű visszapillantó tükör minden problémádra megoldást nyújt majd. A tükör elegáns megjelenésének köszönhetően minden kerékpáron gyönyörűen mutat majd. A tükröt a kormányod szélére tudod rögzíteni, amihez mindösszesen egy 5 mm-es imbuszkulcsra lesz szükséged. Azzal, hogy a kormány szélén van a tükör, a legkényelmesebb és biztonságosabb haszálatot teszi lehetővé. Ennek köszönhető továbbá, hogy a tükör a legnagyobb betekintési szöget biztosítja. Minden irányban elforgatható, nem kell agódnod, hogy a te kormányodhoz esetlegesen ne tudnád megfelelően beállítani. A visszapillantó pedig használható egy esetleges találkozó, megbeszélés előtt ténylegesen tükörként is, így gyorsan rendbe tudod magad szedni. Ha biztonságban akarod tudni magad, gyermeked vagy bármilyen más ismerősöd, ez a termék jelentősen megnöveli majd a balesetek elkerülésének esélyét. Mindig tudni fogod, mi történik mögötted! Tulajdonságok: Keret anyaga: ABS műanyag Lencse anyaga: üveg Szereléshez szükséges: 5 mm-es imbuszkulcs Mit rejt a termék doboza? 1 db Széles látószögű, kerékpár visszapillantó tükör

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db