Szakállfésű sablonnal

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,390Ft 0%
Eredeti ár:2,390 Ft
db


Egyszerűen formázhatod vele tökéletesre a szakállvonalad. Gyors segítség, ha azonnali szakálligazításra van szükséged. Igényes, ápolt külsővel jelenhetsz meg minden nap. Egyedül is szép fazont alakíthatsz ki magadnak, amikor sürgős lenne de nem sikerült bejelentkezned borbélyhoz. Szeretnéd, ha szakállad mindig ápoltan, és igényesen nézne ki? A tökéletes szakállvonal elkészítése nem mindig egyszerű feladat, ebben lehet segítségedre ez a szakálformázó sablonnal ellátott fésű. Ha igazán ápolt szakállat, vagy borostát szeretnél, adj neki keretet a szakállvonallal. Csak illeszd az arcodhoz úgy, hogy az arcformádnak legideálisabb legyen a vonal és borotváld le a felesleges szőrszálakat. A sablont használva nem kell attól tartanod, hogy az arcod két oldalán különbözni fog a szakállvonal. A szakállfésű tulajdonságai: Mérete: 10 X 11 cm Szín: kék Anyaga: műanyag Mit rejt a termék doboza? 1 db Szakállfésű sablonnal

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db