Szakáll nyíró sablon

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,390Ft 0%
Eredeti ár:2,390 Ft
db


Végezz gyorsabban a szakállformázással, mint eddig bármikor! Könnyed és egyszerű használat! Többé nincsenek kiálló és megcsúfító szőrszállak! Készíts különböző formákat! Mindezt, otthon, kényelmesen, percek alatt! Ápolt és divatos megjelenés pepecselés nélkül? IGEN! Csak mi férfiak már csak tudjuk, hogy bizony komoly meló van a tökéletes szakáll megformázásban! Óvatosan és finoman kell bánnunk a borotvával, ha kifogástalanra akarjuk megformázni az arcszőrzetünket. De ez rengeteg időt és türelmet igényel. Ha pedig kapkodunk, elég egy rossz mozdulat és mindennek vége. DE van megoldás, hogy mától gyorsan és kényelmesen elkészíthesd a tökéletes megjelenést. Ehhez nincs másra szükséged, mint a Szakállnyíró sablonra. Csak válaszd ki a kívánt formát és helyezd fel. Ezt követően egy könnyed és gyors mozdulattal húzd végig a borotvát. És mit látsz? A tökéletes eredményt, CSAK negyed annyi idő alatt! Ráadásul, a belevágás veszélye nélkül! A tükörbe nézve látod a tökéltes formát, valamint a hibátlan íveket. Készítsd el a hibátlan megjelenés rövidebb idő alatt, ha ezt te is szeretnéd csak Kattints a kosárba gombra Hasznos tudnivalók: Nagyon egyszerű használatának köszönhetően annyi csak a dolgod, hogy odaigazítod a sablont az arcodhoz és a körülötte lévő részt borotválod le. A termék tulajdonságai: - Színe: Piros - Mérete: 15x 12,5 cm - Anyaga: Műanyag Mit rejt a termék doboza? - 1 db Szakáll nyíró sablon

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db