Mesko MS 4910 inox olajsütő 1,5 L - 900W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
17,990Ft
db

A Mesko MS 4910 kiváló minőségű olajsütő egy olyan eszköz, melynek köszönhetően néhány pillanat alatt elkészíti kedvenc sült krumpliját, szárnyas ételeket, hagymakarikát vagy akár fánkját. Egyedi tervezés és egyszerűség a legnagyobb előnye! Biztosan mondhatjuk, hogy mindenki kedveli ezt a fajta snacket, és termékünknek köszönhetően az egész család élvezni fogja őket! A sült ételek sok étel gyengesége. Semmi sem jobb, mint a ropogós burgonya, az édesburgonya sült krumpli vagy a fűszeres szárnyak, amelyek baráti megbeszéléseket folytatnak, a filmet esténként vagy kedvenc csapata még élvezetesebbé teszik. Az édesszájú emberek hamarosan értékelik a kedvenc fánk vagy palacsinta sütés kényelmét.

Nagy erő

Nincs több különböző edény vagy serpenyő használata, amelyek mérete soha nem elégíti ki. Eszközünk teljesítménye akár 900 W, így a kedvenc étel elkészítése csak néhány percet vesz igénybe! A legfeljebb 1,5 literes kapacitás lehetővé teszi, hogy az egész család számára egy sütés közben készítsen vacsorát. Az emelő funkcióval ellátott kosár és a nem melegítő fogantyú lehetővé teszi a termékek barnulásának mértékének szabályozását és a sütés közbeni keverést. Egy sütésnél akár 500 g terméket is kaphat.

Könnyű munkavégzés

A modern mélyfűző kétségtelenül segít nekünk a konyhában. Használata intuitív! A készülék a fedélben egy szagtalanító szűrővel van ellátva, amely kiküszöböli a nem kívánt aromákat a konyhából és az egész lakásból. A szükséges kapcsolók és gombok könnyen hozzáférhető helyen találhatók az eszközön. A szabályozott termosztát lehetővé teszi a sütés hőmérsékletének szabályozását. És a fenti piktogramok halmaza segít meghatározni az egyes ételek elkészítésének idejét és hőmérsékletét. A vezérlő lámpa (piros) tájékoztatja a készülék működését. A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően az olajsütő is otthon főzni fog.

Részletek:

  • Teljesítmény 900W

  • Kapacitás 1,5L 

  • Magas minőségü rozsdamentes acél olajtartály 

  • Állandó teromsztát 

  • Hőrméséklet szabályozás 100-210 Celsius között

  • Kiemelhető sütőtálca

  • Behajtható markolat

  • Betekintő nyílás 

  • Fedő nyitó gomb

  • Működés jelző fény

 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a ITR raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 2 kg
Csomagszám: 1 db