Súrolókefe szett fúrógéphez

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,379Ft 0%
Eredeti ár:4,379 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Gyors és hatékony takarítás! Szabadulj meg seperc alatt a legproblémásabb koszfoltoktól is! A cserélhető fejeknek hála semmilyen felület nem jelenthet akadályt. Kül- és beltérben egyaránt használható. A makacsabb foltok eltüntetése mindig is gondot okozott? Egy-egy konokabb szennyeződés eltávolítása elvette akár az egész napodat? Ne hagyd, hogy a házimunka ossza be a szabadidődet, rendelkezz inkább Te felette! És hogy ez miként lehetséges? A KütyüBazár csapata segít Neked ebben. Első lépésként: vedd elő a kézi fúródat! Furcsán hangzik ugye? Olvass tovább, elmagyarázzuk! A hagyományos súrolókefék hasznos eszközök – feltéve, ha van időd, erőd és kedved görnyedve dörzsölni a beszennyeződött felületeket. Ellenben a KütyüBazár fúrógéphez csatlakoztatható keféi mindezt a folyamatot rövidebb idő alatt, hatékonyabban és kevesebb erőkifejtéssel képesek elvégezni. A felcsatolt fejek magas fordulatszámon pörögve a legmakacsabb lerakódásokat is könnyedén távolítják el. OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET! Hasznos tudnivalók: A kíméletes súrolókefe fejekkel olyan felületeket is megtisztíthatsz, amiknek a kézi kefékkel eddig neki sem mertél kezdeni. Legyen szó egy beszennyeződött kádról, mosdókagylóról, kárpitról, lambériáról vagy porcelánról, nem jelenthet többé akadályt semmilyen méretű és anyagú felület újjávarázsolása. Tulajdonságok: 3-féle súrolófej csatlakozás (kb. 5,8 és 10 cm széles) A csatlakozó szár: 0.64 cm átmérőjű Anyaga: poliproilén, nejlon, PVC fej és acél szár Háztartásbeli és házkörüli súrolásokhoz is alkalmas A fúrógép nem tartozék! Mit rejt a termék doboza? 1 szett súrolókefe fúrógéphez (3 db fej)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db