Baby Yoda interaktív figura távirányítóval

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
30,229Ft 0%
Eredeti ár:30,229 Ft
db
Baby Yoda interaktív figura távirányítóval

The Mandalorian Baby Yoda interaktív játék



A Csillagok háborúja filmek során minden rajongó szívébe belopta magát Yoda mester karaktere, így a The Mandaloiran sorozatban megjelenő Baby Yoda azonnal kedvenccé vált. A Kölyök interaktív figurája ezúttal különleges meglepetéseket tartogat a gyerekek számára. A csuklóra tehető távirányító segítségével előre, hátra, jobbra-balra mozgatható, sőt még követni is kezd, ha rajtad van a távvezérlő. De vigyázz, mert kicsit csalafinta, és ha nem figyelsz gyorsan eliramodik, hogy egyedül térképezze fel a lakást. Kedvenc játéka a bújócska, amit szívesen játszik veled.

Az interaktív Baby Yoda képes behúnyni a szemét, mozgatni a fülét beszéd közben, valamint a kezét is felemeli. Az erő átadása közben sajnos még kissé remeg a keze, na de végülis ő még csak egy gyermek.

Baby Yoda kb. 30 cm magas, részletgazdag és élethű kialakítással rendelkezik.



Az ismert Disney sorozat, a Star Wars - The Mandalorian jeleneteiben tűnt fel ez a szuper cuki Baby Yoda, aki a mesterrel azonos fajból származik. Zöld teste, hosszú fülei, cuki arca könnyen belopja magát mindenki szívébe. Csecsemőre hasonlít, de gyermeknek nevezik, pedig már ő is 50 éves. A Star Wars történetek hosszú generációk óta kötik le kisebb és nagyobb fiúk figyelmét, így a részletgazdag, élethű kidolgozású plüss Yoda akár felnőttek, gyűjtők részére is ajánlott.



A játék 3db AAA elemmel működik, amelyet a csomagolás tartalmaz.



Minta: Star Wars, Mandalorian

Gyártó: Mattel

Ajánlott: 3 éves kortól


Még több Star Wars termék

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db