Sport talpbetét, talpbetét futáshoz, túrázáshoz Férfi

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,790Ft -22%
Eredeti ár:3,590 Ft
db


Előzd meg a folyamatos terhelés miatt fellépő ízületi fájdalmakat. Megadja lábad számára a tökéletes alátámasztást a legkényelmetlenebb cipőben is. Ideális sportolóknak és álló munkát végzőknek. Sokat sportolsz, túrázol, esetleg álló munkát végzel? Egy-egy hosszú nap után fájnak a lábaid? A sportcipőkbe gyakran a legegyszerűbb talpbetétek kerülnek, amelyek nem nyújtanak megfelelő támasztást a lábadnak. Ez a Sport talpbetét viszont célzottan a leginkább terhelt részeket támasztja meg, hogy egész nap önfeledten végezhesd az edzéseket vagy túrázhass. Az egész napos álló munka miatti folyamatos nyomástól is megszabadít, hogy lendületesen folytathasd a feladataidat. Ne hagyd, hogy a teljesítményed romlását okozza egy rossz talpbetét, turbózd fel a cipőd egy üdítő megoldással! Hasznos tudnivalók: A talpbetétet könnyen méretre szabhatod, így jól fog illeszkedni a cipődbe. A termék rugalmas és puha, így a térdekről, csípőről és a gerincről is leveheti a terhelést. Jól szellőzik, ezért izzadós lábúaknak különösen ideális. Megelőzheted vele a sportsérüléseket és a tested idő előtti lerobbanását. A Sport talpbetét tulajdonságai: Női méret: 35-40-es Férfi méret: 40-44-es Anyag: szilikon Méretre vágható Mit rejt a termék doboza? 1 pár Sport talpbetét, talpbetét futáshoz, túrázáshoz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db