Spinning kerékpár

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 3,350 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
90,590Ft -12%
Eredeti ár:102,390 Ft
db
  • LCD kijelző,
  • pulzusmérő,
  • állítható ülés és kormány magasság,
  • manuálisan állítható ellenállás.


Nekünk az egészség a legfontosabb

Az egészséges életmódnak 4 alapelve van: a helyes táplálkozás, a testmozgás, a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás és a minőségi pihenés.

Ezek betartása szükséges ahhoz, hogy valaki egészséges életmódot folytató emberré váljon és kialakuljon a testi és lelki egyensúly.

Ideális otthoni sporteszköz

Ne csüggedj, ha nem tudsz eljutni az edzőterembe! Különböző gyakorlatok otthon is teljes mértékben kivitelezhetőek és elvégezhetőek, akár felszerelés nélkül is.

Azonban ugyan így, otthonod kényelmében, egy spinning bicikli segítségével tökéletesen át tudod mozgatni minden izomcsoportodat. Ezzel akár pénzt és időt is tudsz spórolni.

Spinningre fel!

A spinning bicikli nem egy egyszerű szobabicikli. Sokkal könnyebb felállni rajta és az összes izomcsoportot át tudod mozgatni ezzel a fajta edzéssel.

Előnye, hogy kevésbé terheli az izületeket. Tökéletes kardio edzés, intenzitástól és időtartamtól függően akár 700-800 kalóriát is elégethetünk vele.


    A kormány és az ülés magassága állítható, így a számodra megfelelő pozícióban tudod végrehajtani a mozgásgyakorlatot. A kormányon található érzékelőkkel különböző értékeket mérhetsz, az LCD kijelzőn követheted az idő, sebesség, megtett távolság és az elégetett kalória adatok is.

    A lendkerék ellenállását egyszerűen, egy manuálisan szabályozható csavar segítségével állíthatod. A pedálok pántokkal vannak ellátva, ezáltal biztonságosabban használható.

    Tulajdonságok:

    • Kormány magassága: 79,5 - 92 cm,
    • ülés magassága: 73 - 83,5 cm,
    • maximális teherbírás: 90 kg,
    • 170 cm magasság alatt ajánlott,
    • termék súlya: 20,5 kg,
    • csomag súlya: 22,7 kg,
    • csomag mérete: 99 x 83,5 x 22 cm.

    Fontos tudnod, hogy a spinning bicikliket kezdőknek, alacsonyabb inenzitású edzéshez ajánljuk és kizárólag otthoni használatra javasoljuk. Minden edzés ellenőrizd és húzd meg a csavarokat. Az összeszerelés és a használat előtt figyelmesen olvasd el a használati útmutatót.

    Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

    Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a BoS raktárból, melynek szállítási díja 3350 Ft.

    Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

    Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



    Súly: 23 kg
    Csomagszám: 1 db