Sötétkék macskabútor szizál kaparófákkal 95 cm - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,640 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
24,890Ft -20%
Eredeti ár:31,113 Ft
db

Adja meg kedvenc macskájának a luxus érzés örömét a sokfunkciós macskabútorunk segítségével! Ez a többemeletes macska játszóközpont, melynek szilárd vázát puha, kényelmes plüss borítja, tökéletes rejtekhelyet jelent a macskáinak ahhoz, hogy kaparják, felmásszanak rá, rátelepedjenek, elrejtőzzenek benne és pihenjenek rajta.

Macska barátai fenhetik a karmukat a szizál kötéllel körbetekert kaparófákon, melyeken kis kedvencei egészséges módon kiélhetik kaparóösztönüket. Élvezni fogják, ahogy kergethetik egymást, miközben fel-le ugrálnak ezen a mókás játszóközponton. A macskabútor tetején egy lógó játék található, mely leköti a kíváncsi macskákat. Ha már kijátszották magukat, kis barátai imádni fogják, ahogy elheveredhetnek a felső pihenőkön, ahonnan még jobb kilátás vár rájuk. A komfortos házikóban akár el is bújhatnak, hogy szundítsanak egyet, vagy kiereszthetik a gőzt a kényelmes függőágyban.

Mókás funkcióival ez a macskabútor bundás barátai kedvenc szabadidős helyszínévé fog válni.

  • Színe: sötétkék
  • Anyaga: faforgácslap + karton + plüss szövet + szizálkötél
  • Teljes mérete: 70 x 45 x 95 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Ház mérete: 30 x 25 cm (Átmérő x Ma)
  • Alap mérete: 60 x 35 cm (Ho x Szé)
  • Házzal, lógó játékkal, kaparófákkal és emelvényekkel
  • Anyag: Poliészter: 100%

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2640 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2640 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 170516
Súly: 8.1 kg
Csomagszám: 1 db