Sminkecset tartó (26 db-s kialakítás) Fekete

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,190Ft 0%
Eredeti ár:5,190 Ft
db


Teremts rendet a káoszból! Minden legyen a helyén, keveredések nélkül! 26 db ecsetet rögzíthetsz vele! Modern és Designos elhelyezés! Te is gyakran sminkeled magad? Az ecsetek folyamatosan cserélődnek a kezedben? Akkor gondolom te is jártál már úgy, hogy a kedvencedet a világért sem találtad meg az összevisszaságban. De képzeld! Van megoldás. Tárold a kozmetikai eszközeidet egy roppant praktikus módon! Mindezt a sérülések és az összevisszaság kockázata nélkül! A Sminkecset tartóval könnyedén rögzíthetsz akár 26 db kozmetikai kiegészítőt is. A változatos kialakítása révén, minden ecsetnek megtalálod a maga helyét. Ráadásul így a fejük sem fog sérülni, és nem fognak összeérni! Akadályozd meg az eldeformálódást és a ráülepedő porréteg kialakulását, amelyet később az arcodra vinnél! A Modern és Designos kialakítása tökéletesen illeszkedni fog az otthonodba! A Sminkecset tartó tulajdonságai: - Anyaga: Akril és szilikon gél - Mérete: 20 x 13 x 15 cm - Férőhely: 26 db - Változatos kialakítás - Modern és Design-s kiegészítő - Választható színvilág: Fehér, vagy fekete Mit rejt a termék doboza? - 1 db Sminkecset tartót

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db