SCART HDMI átalakító adapter

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,190Ft 0%
Eredeti ár:4,190 Ft
db


A használatához nincs szükséged külön áramforrásra és telepítésekre. Fejlett jelfeldolgozásával tökéletes minőségű képet kapsz. Kis méretének köszönhetően könnyen tárolhatod és hordozhatod. Az újabb televíziókészülékek már nem minden esetben rendelkeznek SCART bemenettel, de van, hogy még mindig szeretnéd használni a régebbi típusú videólejátszódat vagy DVD lejátszódat. Ezt megteheted a legújabb típusú tévékkel is. A SCART HDMI átalakító adapter segítségével minden régebbi típusú eszközödet tudod csatlakoztatni az innovatív technológiájú televíziókhoz. Ha televíziódon nincs SCART bemenet csak HDMI, az átalakító adapter segítségével könnyedén rákötheted a tévédre a SCART csatlakozóval rendelkező eszközeidet, legyen az bármilyen videolejátszó, set-top-box, játékkonzol. Használd ki a televíziódat maximálisan, az új típusú tévék gyönyörű színeket adnak, régi videofelvételeidet is élénk, realisztikus képminőségben nézheted. Az automatikus jelkonvertálás akár 1080 p (60Hz) képminőséget ad neked. Hasznos tudnivalók: A kábelt csatlakoztatva az automatikusan észleli a csatlakoztatott készülékeket, így neked nem kell semmit sem állítgatnod. LED jelzőfénnyel rendelkezik, mely a bekapcsoláskor világít. Csak SCART – HDMI átalakító, visszafelé HDMI-ről SCART-ra a jelátalakítás nem működik. A SCART HDMI átalakító adapter tulajdonságai: Méret: 88 x 58 x 26 mm Energiafogyasztás: 3W Automatikus észlelés Plug-and-Play Kimenet: 720p/1080p Scart bemenet: PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL / M, PAL / N, szabványos TV formátumok Mit rejt a termék doboza? 1 db SCART HDMI átalakító adapter 1 db Hálózati adapter

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db