Sarokemelő, szilikonos sarokemelő

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,190Ft -12%
Eredeti ár:2,490 Ft
db


Akár 5 cm-el is magasabb lehetsz. Kényelmes, könnyen formálódó szilikon anyagból készült. Cipőbe helyezve észre sem vehető a viselete. A megemelt sarkoknak köszönhetően jobb testtartást biztosít. Munkádból adódóan egész nap ácsorogsz, ami fájó lábakkal és háttal jár? Esetleg szeretnél csak néhány centivel magasabb lenni? Nem akadály! Használd a Szilikon sarokemelőt, amellyel akár öt centiméterrel is magasabb lehetsz, miközben pozitív hatással lesz testtartásodra is. A termék észrevétlenül megbújuk a cipőben, ráadásul rendkívül kényelmes is. Puha, szilikon anyagának hála könnyedén formálódik, így képes felvenni sarkad alakját. Nemcsak az ideális magasság elérésében segít a sarokemelő, de enyhíti az ízületeidre nehezedő nyomást is. Megfelelő alátámasztással a helytelen testtartás, és a szinte vele járó gerincproblémák is megelőzhetőek. A kütyü illeszkedik bármilyen lábbelihez, legyen az edzőcipő, utcai cipő, csizma stb.. A sarokemelő öt darab egy-egy centiméteres részből áll, így Te magad szabhatod meg a termék vastagságát. A Sarokemelő, szilikonos sarokemelő tulajdonságai: Anyag: szilikon Egy méret A legtöbb cipőhöz alkalmas Egy párt (2 db-ot) tartalmaz Mit rejt a termék doboza? 1 pár Sarokemelő, szilikonos sarokemelő

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db