Samsung S27D850T 27" LED forgatható Monitor

  • 126,390Ft -23% Eredeti ár: 164,890 Ft
Utolsó darab
Samsung S27D850T 27

Kijelző mérete: 27', Képarány: 16:9, Típus: LED monitor

Samsung S27D850T 27" LED forgatható Monitor

Kijelző mérete: 27', Képarány: 16:9, Típus: LED monitor

  • 126,390Ft -23% 164,890 Ft
db

Információk

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 907 1558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a Royal Sprint futárszolgálat szállítja ki a DS raktárból, melynek szállítási díja 990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Súly: 5 kg
Csomagszám: 1 db

Ajánlat részletei

Samsung S27D850T Monitor

Tapasztalja meg az utólérhetetlen képminőséget borotvaéles felbontásban, milliárdnyi színnel

Az SD850 rendelkezik mindennel, mely szükséges ahhoz, hogy valóban a profi munkavégzéshez szükséges kiemelkedő képminőséget kapja. • WQHD: Fejlett LCD-kijelző, mely a Full HD felbontás képpont-sűrűségének dupláját nyújtja, így páratlan képi élményt nyújt, mely segítségével már az első pillantásra is több részletet láthat meg. • sRGB 100%: Hihetetlenül pontos színhűség, mely eredményeképp teljes egyezéseket kaphat, kifinomult grafikus megjelenésssel. • 1,07 milliárd szín: A szokványos kijelzőkhöz képest 64-szer több színt képes megjeleníteni, így a kijelző képe sima, természetes.

A professzionális, ergonomikus kialakítás tökéletes a profi munkavégzéshez

Az SD850 fejlett ergonomikus kialakítása lehetővé teszi hogy szakterületén maximalizálhassa teljesítményét. A Samsung egyedi HAS kialakítása lehetővé teszi, hogy a monitor magasságát 130 mm-en belül személyre szabva, a saját szeméhez igazíthassa. A kijelzőt könnyedén forgathatja, döntheti, vagy akár oldalára is állíthatja, ezzel megkönnyítve a csoportos munkát. A monitor még az Auto OSD Forgatást is támogatja, mely lehetővé teszi, hogy a képernyő oldalára forgatáskor ne kelljen beállítania a képarányokat.

Páratlan hátoldali design a hosszan tartó hatás érdekében

Az SD850 nem csak professzionális vizuális élményt nyújt, hanem irodáját is kiemeli, és szakértői státuszát is a lehető legelőkelőbb módon mutatja be. Kifinomult hátoldalával és páratlan professzionális megjelenésével tökéletes olyan nyílt irodai környezetbe, ahol minden monitor látható. Mindezek mellett fejlett kávája tovább fokozza prémium megjelenését, és mélyen magával ragadó vizuális élményt nyújt, mely lehetővé teszi, hogy az igazán fontos feladataira összpontosíthasson.

Magasabb funkcionalitás és kényelem a fejlett csatlakozási megoldások által

Az SD850 hasznos és fejlett csatlakozási megoldások széles körét kínálja, melyekkel növelheti termelékenységét. • Tripla Csatlakozófelület: Zökkenőmentes csatlakozást tesz lehetővé PC-jével és AV-felszerelésével a DisplayPort 1.2, HDMI és DVI-D Dual Link szabványok segítségével. • USB 3.0 Elosztó: a 4 gyors USB-csatlakozó kiváltja a dokkolóállomások szükségességét. • USB Super Töltés: Töltse mobilkészülékét 3-szor gyorsabban az USB 3.0 segítségével.

Szórakozzon minden szögből a PLS Panel segítségével

Az SD850 minden szögből a legjobb vizuális élményt nyújtja. A szokványos monitoroktól eltérően a Samsung LED Monitorjai extraszéles 178 fokos betekintési szöggel rendelkeznek, vízszintesen és függőlegesen egyaránt. Ez azt jelenti, hogy még több nézőpontból élheti át a tökéletes képi élményt - akár alacsonyan ül, játszik, vagy barátai társaságában ülnek a monitor körül, és videót néznek. Bármi is legyen a szituáció, tökéletes képi világot élvezhetnek.

Használjon egyetlen WQHD monitort két különböző tartalom megjelenítésére

Az egyszerre több feladatot is ellátó fejlett technológia segítségével eddig soha nem látott dolgokra lehet képes. A kép a képben technológiával két számítógépet csatlakoztathat ugyanahhoz a monitorhoz és a kettéosztott képernyőn mindkét számítógép asztalát láthatja egyidejűleg. A UHD felbontásnak és a PBP-nek köszönhetően nem kell aggódnia kiváló képei minősége és felbontása miatt sem. Csatlakoztassa laptopját és asztali számítógépét és használja mindkettőt anélkül, hogy külön képernyőre kellene néznie – minden ott van egyetlen pillantásra.

Végezze feladatait egyszerre, és nézze a tartalmakat a legjobb minőségben

A legújabb Picture-in-Picture (kép-a-képben) 2.0 technológia lehetővé teszi, hogy egyszerre végezzen több feladatot, és videókat nézzen, a forrásfelbontás 100%-án. Legyen akár 720p vagy 480p, a PIP 2.0 nem kicsinyíti le a tartalmakat, hanem megtartja azok eredeti felbontását, így azok teljes tisztaságával és élességével élvezheti azokat. A PIP akár HD felbontásig támogatja a tartalmakat, melyek felbontását és pozícióját saját igényeihez szabhatja. A minőség nem romlik, így valóban mindent elérhet, amit csak szeretne, kompromisszumok nélkül.

Kényeztesse szemeit, miközben óvja a környezetet

Az SD850 Eco fényérzékelője a kijelző fényerejét a környezetnek megfelelően igazítja, így a képernyő mindig jól látható, és az Ön szemének megfelelően lesz beállítva. Ezen technológiát a TCO Display, EPEAT és Energy Star is tanúsítja, tehát Ön nem csak tökéletes vizuális megjelenést kap, hanem kényelmesebb vizuális élményt, mely energiát takarít meg, és kimondottan jobb a környezet számára is.

XML Import
Csatlakozók 3.5mm jack, DisplayPort, HDMI, USB
Fogyasztás 46 W
Gyártó Samsung
Képarány 16:9
Kijelző mérete 27'
Outlet termék Igen
Tartozékok Állvány (dönthető, levehető), HDMI kábel
Típus LED monitor
Tulajdonságok DisplayPort csatlakozó, Hangszóró
Tv Tuner