Samsung Galaxy A51 A515 128GB Dual Sim White EU

 • 100,360Ft
100,360Ft

Samsung Galaxy A51 A515 128GB Dual Sim White EU

Samsung Galaxy A51 A515 128GB Dual Sim White EU

 • 100,360Ft
db

Információk

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 907 1558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a TUR raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Ajánlat részletei

Samsung Galaxy A51 A515 128GB Dual 

 

 

Samsung Galaxy A51 

A(z) Samsung Galaxy A51 készülék esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azért hozták létre, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat, de a négy kamera jóvoltából videók és képek készítésére is nagyszerű és természetesen egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. A kijelző átmérője 6,5", így inkább a nagyobb méretű telefonok osztályába tartozik. Ez a modell 8 magos CPU-t kapott. Az operatív memória kapacitása 4 GB. Teljesítőképességét tekintve igényes appok és játékok futtatására ajánlott. A(z) 128 GB belső tárhely elég tágas ahhoz, hogy több száz alkalmazást letölthess. A(z) Samsung Galaxy A51 fekete színű telefont jókora kapacitású 4000 mAh akksi működteti. Egyéb előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is ellátták.

Képtalálat a következőre: „Samsung Galaxy A51”

 

A(z) Samsung Galaxy A51 okostelefon fontosabb jellemzői

 • A(z) Samsung Galaxy A51  6,5" méretű AMOLED kijelzővel lett felszerelve, melynek maximális felbontása 2400 × 1080 px
 • A grafikus chip típusa: Mali G72 MP3
 • A(z) 128 GB belső tárhely tovább növelhető egy MicroSD kartyával
 • SIM konfiguráció: dual sim
 • Az NFC funkció lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést
 • A hátsó kamera felbontása: 48 Mpx
 • Hátsó kamerák száma: 4
 • Kijelzőbe épített modern ujjlenyomat-olvasó
 • Gyorstöltés funkció

 

Képtalálat a következőre: „Samsung Galaxy A51”

 

A(z) Samsung Galaxy A51 mobiltelefon kijelzője és kamerája

Ez a jókora 6,5" átmérőjű kijelző kör alakú kivágással és kellemes FullHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes tökéletesen ábrázolni. Legnagyobb előnye, hogy a legújabb AMOLED technológiára épül, amely éles színeket biztosít - miközben alig terheli meg az akksit. Fényképeket vagy videókat készítenél? A(z) Samsung Galaxy A51 fekete színű telefon fejlett négy lencsés kamerájával, melynek felbontása 48 Mpx tökéletesen elégedett leszel. Elsősorban kiváló minőségű fényképek készítésére alkalmas. Videók készítésénél jól jön majd az elektronikus stabilizáció. A fáziseltolásos fókuszálás precíz és hatékony, ami lényegesen leegyszerűsiti a fényképezést. Egy ügyes kis LED lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik kedvelői fölöttébb elégedettek leszelnek a 32 Mpx felbontású előlapi kamerával.

 

Képtalálat a következőre: „Samsung Galaxy A51”

 

A(z) Samsung Galaxy A51 további funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyszerre kettő SIM kártya is beilleszthető. A belső memória mérete könnyen növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) Samsung Galaxy A51 mobiltelfon biztonságáról a kijelzőbe integrált modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

 • Speciális
 • Legutóbbi