Royalty Line elektromos grill és szendvics sütő 750W teljesítmény, fekete

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,490Ft -41%
Eredeti ár:10,990 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Royalty Line elektromos grill és szendvics sütő 750W teljesítmény, fekete 

Legyen szó bármilyen kicsi konyháról is, ez a kompakt grillsütő bárhol elfér! Praktikus, könnyű, de erős és több funkcióval rendelkezik, mint amire először gondolnánk. Hasznos lehet kenyeret pirítani, szendvicset sütni, kisadag húst vagy akár zöldséget is grillezhet benne! Mivel mindkét oldala grill felületű, így az ételek egyenletesen sülnek át benne. Fogantyújának köszönhetően Önnek mellette sem kell állni, könnyedén lezárhatja az eszközt, s az majd dolgozik magától. Kívülről két különböző színű jelzőfény mutatja, hogy éppen hol tart a sütési folyamat: piros szín, hogyha még tart az elkészítés és zöld szín, ha elkészült. Az aljára csúszásgátló talpak vannak felszerelve, így a konyhapultodon bárhol problémamentesen el tudod helyezni. Tisztítása is nagyon egyszerű, hiszen tapadásmentes bevonata miatt nem ragadnak bele az ételek.

Tulajdonságok:

  • Tapadásmentes bevonat
  • Egyenletes sütés
  • Könnyű tisztítás
  • Méret: 2 szeletes
  • Teljesítmény: 750 W

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a BROS raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db