Ritmusra villogó led

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,690Ft 0%
Eredeti ár:4,690 Ft
db


Teremts igazi bulis hangulatot otthonodban vagy az autódban! Kedvenc dalaidat feltétlenül le kell játszhatod vele. 18 világítási mód közül választhatsz. Ez lesz a gamerek kedvenc kütyüje is! Hangulatvilágítást keresel az otthonodba? Imádod ha szól a zene? Mit szólnál ahhoz, ha most ezt a kettőt ötvözhetnéd? Igen, egy olyan hangulatvilágításod lehetne, amely a zenéid ritmusára világít. Jól hangzik, ugye? Nagyon menő, akár az otthonodban, akár a kocsidban használod! 18 világítási mód közül választhatsz, melynek hála garantáltan meg fogod találni a hangulatodhoz leginkább illőt. Számítógépes játék közben is szuper kiegészítő! Ha már összeraktál egy tökéletes berendezést: monitorral, billentyűzettel, valamilyen spéci egérrel, akkor ez sem hiányozhat a gyűjteményedből! A termék tulajdonságai: Méretek: 181*16*18.5mm Anyaga: ABS Beépített,szuper érzékeny mikrofon (hangvezérléshez) 32 színes lámpam, 8 megjelenítési mód 4 fokozatban állítható fényerő 5 fokozatban állítható sebesség 18 színmód AGC automatikus erősítés Exkluzív intelligens zajcsökkentő algoritmus, így zajos környezetben is használható Mit rejt a termék doboza? 1db Ritmusra villogó led 1 db kábel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db