Retro mini játékkonzol

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,090Ft
db
Hosszas vonatutak, unalmas utazások, otthon töltött délutánok? A Retro mini játékkonzol gondoskodik róla, hogy ezentúl soha ne unatkozz! Bármikor leköti a figyelmedet és elrepít a 8-bites játékok fénykorára. Így akármikor felidézheted a régmúlt kedvenc játékait. Amiatt sem kell aggódnod, hogy túl sok helyet foglalna a csomagjaid között, ugyanis kompakt méretének köszönhetően akár még a zsebedben is elfér. A Retro mini játékkonzol segítségével most visszatérhetsz a '80-as évek felhőtlen világába és úgy szórakozhatsz, mint gyermekkorodban. Ráadásul most gyermekeiddel is megoszthatod a fiatalkorod "sztár játékait" és továbbadhatod nekik a játékok nyújtotta izgalmakat, amiket Te átéltél gyermekkorodban. Több mint 100 beépített klasszikus játéka között biztosan megtalálod a kedvencedet Te is! A konzol akkumulátorról üzemel, így még elemre sem kell költeni. Egy töltéssel 2-3 órát tudsz majd játszani. A legjobb az egészben, hogy a konzol háttérvilágítással rendelkezik, így akár sötétben is játszhatsz vele. https://youtu.be/_K1k1B-PHP4 Tulajdonságok:  Mérete: kb. 10 x 6,8 x 1,5 cm Súlya: 75 gramm Több mint 100 játékkal (168). Szín: Fekete A csomag tartalma: Retro mini játékkonzol USB töltőkábel Akkumulátor

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db