Pure2Improve Speed Trainer ellenálláskötél 2,4 m - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,140 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
23,790Ft -28%
Eredeti ár:32,830 Ft
db

Ez a Pure2Improve speed trainer ellenálláskötél teljes mozgástartományt biztosít ellenállásedzés közben. Ideális az erő, a robbanékonyság és az állóképesség javításához sprinteléskor, ugrásokkor és kitérő manőverekkor.

Az egyedülálló bungeekötél ellenáll a mozdulatainak az erőfejlesztés érdekében, vagy magával rántja a sebesség növelése és a hatékonyság javítása érdekében irányváltások közben. A 2,4 méteres kötél biztonságosan nyúlik 6,5 méterig.

A Pure2Improve termékei bármilyen szinten lévő sportoló teljesítményének megnövelésében segít. Legyen szó futballról, jégkorongról vagy úszásról, ha sikerül csúcsformába lendíteni magunkat, a sportolói teljesítményünk nő és a sérülésekkel szemben is védettebbek leszünk. Minden sportág fizikai követelményeket támaszt a testünkkel szemben. Szükség lehet az edzésre az egyensúlyérzékünk, a rugalmasságunk és az állóképességünk növelése érdekében, hogy ezáltal tudásunk legjavát adhassuk.

  • Színe: fekete, szürke és piros
  • Anyaga: polipropilén és vas
  • Kötél hossza: 2,4 m
  • Dinamikus ellenállástréner bungeekötéllel
  • 6,5 m-ig nyúlik
  • A csatlakozógyűrű 360°-ban forog az öv mentén, lehetővé téve a mozgás szabadságát minden irányban
  • A szállítás egy övet, egy bungeekötelet, egy biztonsági kart és egy tárolótáskát tartalmaz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2140 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2140 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 408900
Súly: 1.25 kg
Csomagszám: 1 db