Professzionális szilikonos gél talpbetét 40-45

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,290Ft 0%
Eredeti ár:7,290 Ft
db


Viselése megkönnyíti a hétköznapokat. Ideális sportolóknak és álló munkát végzőknek. Előzd meg a folyamatos terhelés miatt fellépő ízületi fájdalmakat! Ints búcsút a lábfájásnak! Megadja lábad számára a tökéletes alátámasztást a legkényelmetlenebb cipőben is. Gyakran szenvedsz a lábfájdalomtól, kényelmetlennek érzed a cipőidet? Tedd meg az első lépést talpad egészségéért! A talpunk és a lábunk egészsége épp olyan fontos, mint bármely más testrészünkké. Naponta óriási terhelésnek vannak kitéve, hiszen legtöbbünk minden nap gyalogol, fut vagy álló munkát végez. Emellett természetsen exta igénybevételként megemlíthetőek a sportok is, amelyek nagy mértékben terhelik meg a lábunkat. A Professzionális szilikonos gél talpbetét egy olyan ideális tartást és alátámasztást biztosít a lábadnak, amellyel a terhelés csökkenthető, sport és futás/gyaloglás közben az ütődések csillapíthatóak. Sportoláshoz és a hétköznapi tevékenységekhez is tökéletes, ugyanakkor álló munka végzéshez elengedhetetlen. Kialakításából adódóan az egész nap folyamán kedvező hatással lesz komfortérzetedre. Emellett a termék rugalmas és puha, így a térdekről, csípőről és a gerincről is leveszi a terhelést. Éld át újra a szabadság örömét és mozogj bátran a városban, hegyekben vagy a munkába menéskor is! A termék tulajdonságai: Két méretben elérhető a termék: 36-40 és 40-45. Válaszd ki azt a talpbetétet, amely számozásába beleesik a saját talpméreted. Ha megérkezett a termék, könnyedén, néhány egyyszerű mozdulattal méretre tudod szabni. Ezt követően helyezd a cipőbe és add át magad a könnyed léptek érzésének! Anyag: Speciális rugalmas szilikon Szín: Fekete Mit rejt a termék doboza? 1 pár Professzionális szilikonos gél talpbetét

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db