Polírozógép, autófényező

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
10,390Ft -31%
Eredeti ár:14,990 Ft
db


Az autód újra a gyönyörű, gyári fényében tündökölhet az utakon! Felejtsd el a drága autómosókat és az autókozmetikai üzleteket! Végezd el Te magad a fényezést, jóval olcsóbban! A kütyü használata rendkívül egyszerű és gyors! Zavar, hogy kocsid fényezése már nem az igazi? Szeretnéd ha úgy nézni ki mintha most hoztad volna ki a szalonból? Ahhoz, hogy régi pompájában ragyogjon az autód nem kell óriási összegeket autófényezésre költened. Ugyanis egy dologra lesz csak szükséged, erre a szuper kütyüre: a könnyedén használható Polírozógépre. Az autó polírozó szett segítségével újra régi fényében, karcmentesen láthatod szeretett kocsidat. Spórold meg a szakikra és a drága autókozmetikumokra költött pénzt, és végezd el gyorsan, olcsóbban, otthon Te magad a polírozást! Hasznos infók: A polírozó szivacs könnyedén eltávolítható, ezáltal tisztítható és cserélhető. A polírozógél adagolója a kütyü tartályának alján helyezkedik el, emiatt a kütyün lévő gomb lenyomása -a gél folyamatos fogyásával, egy bizonyos idő múlva- nem elegendő a gél kinyomásához. F inoman nyomd le a tartály tetejét, miközben a tartályt és az abban lévő folyékony autóviasz a polírozandó felület irányába, lefelé fordítod. A termék tulajdonságai: Szín: Fekete Anyag: ABS, szivacs Méretek: 110 x 110 x 92 mm Mit rejt a termék doboza? 1 db Polírozógép, autófényező (Szivacsos polírozófej + Gél tartály) 100 ml Polírozó gél 1 db Polírozáshoz kifejlesztett törlőkendő

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db