Play Big Bloxx Hello Kitty építőjáték szett - Pékség

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,390 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
14,580Ft 0%
Eredeti ár:14,580 Ft
db
Play Big Bloxx Hello Kitty építőjáték szett - Pékség

Hello Kitty BakeryHello Kitty péksége készíti a legfinomabb pékárut széles e határon! Kitty cica és barátnője kora reggel óta szorgoskodik. Finom reggelivel és kávéval várják a betérő vendégeket. A Play Big Bloxx Hello Kitty építőjáték szett - Pékség minden építő elemet tartalmaz, ami egy szórakoztató boltos játékhoz szükséges lehet. A szettben két cica figura található.A Hello Kitty építő készlet 80 db elemet tartalmaz.A Play Big Bloxx építőjáték szett ezúttal Hello Kitty életébe enged bepillantani minket. A minőségi építő játék elemei összeépítheők a Lego Duplo kockákkal is. A nagyméretű építőjáték kifejezetten a kicsi gyerekek igényeinek megfelelően lett kialakítvaGyártó: BIG
Minta: Hello Kitty
Ajánlott: 18 hónapos kortól


Play big bloxx építőjátékok

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1390 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db