Petkit Fresh antibakteriális okos etető tál / beépített mérleggel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
9,499Ft 0%
Eredeti ár:9,499 Ft
db

Petkit Fresh antibakteriális okos etető tál / beépített mérleggel

Személyre szabott mennyiségű eledelt adnál kiskedvencednek? A lehető legkevesebb bajlódással meg tudod oldani ezt az égető problémát. A Petkit Fresh okos táka kiméri és kiszámítja a pontos ételmennyiséget, amire cicádnak vagy kutyádnak szüksége van.

A hozzá tartozó applikációt kell csak letöltened mobilodra, a napi etetési javaslatokat ott találod majd. A tál teljesen antibakteriális anyagból készült különleges, szabadalmaztatott technikával. LCD képernyő van rajta négy számjeggyel, amely az étel súlyát mutatja neked grammra pontosan.

A tálka elemekkel működik, egy garnitúra AAA-sal a legjobb forgatókönyv szerint 2 évig is elműködik, mielőtt cserélni kellene az elemeket. Hosszú távú megoldás, ha a kisállatod személyre szabott étkeztetést igényel.

Az étel minőségét te választod meg, a mennyiségét az okos tálka mondja meg, így a lehető legegészségesebb, legfittebb kispajtás lehet négylábú barátod. Főleg akkor mérvadó, ha a kisgömböc fogyókúrán van, esetleg műtétre készül, vagy betegségből lábadozik, esetleg ételérzékenysége van, és fontos, miből mennyit kap.

Főbb jellemzők:

  • Okos tálka kisállatoknak
  • LCD kijelző
  • Hozzá tartozó mobilapplikációval
  • Antibakteriális felület
  • 2 db AAA elem a csomag része
  • Színe: fehér
  • Mosogatógépben nem ajánlatos mosni!
  • Méret: 17 x 17 x 5,2 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db