Paso beige sporttáska - BeUniq Lifestyle

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
9,709Ft 0%
Eredeti ár:9,709 Ft
db
Paso beige sporttáska - BeUniq Lifestyle

Egyszínű sporttáska, utazótáska lányoknak



A Paso beige sporttáska - BeUniq Lifestyle ideális választás minden iskolás lánynak, aki nem kedveli a látványos mintákat, mégis divatos, és különleges sporttáskát szeretne.

Az egyszínű táska kiválóan alkalmas sporttáskának, vagy utazótáskának is. Sokféle felhasználási lehetőségre alkalmas, tágas térrel rendelkezik. Rendkívül könnyű, mégis tartós anyagból készült modell.

A sporttáska egy nagy rekesszel rendelkezik, melyben elválasztó fal található. A hátoldalán lévő cipzáras zseb megfelelő a kisméretű eszközök tárolására.

Vállra is vehető az állítható hosszúságú pántok segítségével, de akár kézben is hordható a praktikus kialakítású kézi fogantyúknak köszönhetően.



Az Paso sporttáskához válassz hozzá illő tolltartót és tornazsákot is, mert ezzel a kollekcióval igazi menő szettet alakíthatsz ki magadnak.



Egyszínű iskolatáska szettek



Méret: ≈ 45 x 31 x 15 cm

Űrtartalom: 21 liter

Gyártó: Paso

Ajánlott: lányoknak


Még több sporttáska

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db