Párakapu, párafüggöny - 10 méteres

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,290Ft 0%
Eredeti ár:4,290 Ft
db


Hatékony megoldás kánikulák idején. Egyszerűen felszerelhető. Használható udvarban, teraszon vagy erkélyen is. Szeretnél a szabadban lenni, azonban nehezen birkózol meg a rekkenő nyári kánikulákkal? Többé nem kell megvárnod az esti lehűlést, hogy kimehess a lakásból. A KütyüBazár csapata elhozta Neked a Párakaput, amely hatékony hűsítést kínál számodra kültéren is. A kütyüt valószínűleg nem kell bemutatni, ugyanis ismerős lehet számodra, hiszen fesztiválokon, közterületeken már évek óta használják. A terméknek köszönhetően kellemessé válhatnak a fullasztó nyári hónapok. A párakapu vízpermet függönyt hoz létre, amely az alkalmazott területen akár 10°C hőmérsékletcsökkenést is eredményezhet. Emiatt bátran kint tartózkodhatsz a legnagyobb kánikulában is. Felszerelése és üzemeltetése egyszerű, nem igényel komolyabb szaktudást. Könnyedén alkalmazhatod teraszokra, napernyőkhöz, pergolákhoz. OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET! A Párakapu tulajdonságai: Anyaga: műanyag Szín: fekete Gumitömlő hossza: 9-10 m Víztakarékos kivitelezés Mit rejt a termék doboza? 1 db 9-10m hosszú gumitömlő 1 db Kerti csap csatlakozó 1 db Csap átalakító 10 db Fúvóka (9db T alakú és egy I alakú)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db