Összehajtható piknik takaró, strandszőnyeg Sárga kockás

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,190Ft 0%
Eredeti ár:6,190 Ft
db


Kicsi méretének köszönhetően, bárhová magaddal viheted! Nyárra alap darab! Egyedi, divatos mintákkal. Sok időt töltesz a szabadban? Olyan típus vagy, aki egy jó könyvel a kezében elvonul és élvezi a természet szépségeit? Szeretsz kempingezni? Órási plédeket törölközőket hurcolsz magaddal, hogy ne a fűbe kelljen ülnöd? Felejtsd el az óriási, nehéz és sok helyet foglaló plédeket, törölközőket. Válts a Összehajtható piknik takaróra, strandszőnyegre! Ezt a szuper kütyüt olyan kisméretűre tudod összehajtogatni, hogy a kezedben is elfér, körülbelül egy kisebb méretű női táska méretéhez hasonlítható. Többé nem kell plusz helyet felszabadítanod a táskádban, vagy az autódban! Ha az összehajtható takarót választod, elég ha van egy üres kezed vagy akaszd csak könnyedén a válladra! A termék jellemzői: Szín: 4 különböző mintázat Méret: 145 x 80 cm Anyag: Poliészter Mit rejt a termék doboza? 1 db Összehajtható piknik takaró, strandszőnyeg az általad választott mintával

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db