Összecsukható horgásztáska halhordozó kialakítással szürke

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,890Ft -52%
Eredeti ár:12,189 Ft
db


Szállítsd könnyedén a frissen kifogott halaidat! Többé nem probléma az utazás Tárold benne a csalikat! Nagy terhelhetőség Imádod a pecázást? Akkor ez a kütyü nem hiányozhat a te készletedből sem! A speciálisan kialakított horgásztáskában könnyedén hazaviheted a frissen kifogott halaidat! Nem kell attól tartanod, hogy elpuszulnak a szállítás közben, miután kifogtad őket! Ráadásul, az akváriumi halaidat is könnyedén szállíthatod bennük. Mindezt teljesen biztonságos keretek között. A táska tökéletesen lezárható, úgy hogy eközben a halak hozzájutnak az életben maradáshoz szükséges oxigánhez. De tartalmaz egy olyan kialakítást is ahová az oxigénszivattyút is elhelyezhetsz, ha hosszabb útra indulsz. Az Összecsukható horgásztáska halhordozó kialakítással tulajdonságai: - Anyaga: Eva (Etilén–vinil-acetát) - Vízálló borítás - Nagy terhelhetőség - Két cipzárral ellátva - Biztonságos kivitelezés a halak szállítására - Mérete: 48*28*24,5 cm Mit rejt a termék doboza: - 1 db Összecsukható horgásztáskát halhordozó kialakítással

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db