Öltöny


Esküvőre, üzleti találkozóra vagy valamilyen hivatalos eseményre mész, de nincs megfelelő ruhád, amit felvehetnél? Nézd meg a Skymarket webáruházát és szerezd be a hiányzó darabokat!
A formálisabb eseményekhez válassz egy kétrészes fekete frakkot fehér csokornyakkendővel, egy férfi esküvői mellény szettet, vagy pedig egy burgundi és kék színben is elérhető kétrészes szmokingot! A hétköznapi elegancia hívei számára férfi blézereinket, valamint kettő és három darabos öltönyeinket ajánljuk, melyek egy nyakkendővel párosítva igazán megnyerő külsőt kölcsönöznek viselőjüknek. Öltönyök már gyermek méretben is elérhetőek!
A díszes karácsonyi pulcsik kedvelői, a következő szintre emelhetik a megjelenésüket egy zöld vagy piros színben rendelkezésre álló, két részes karácsonyi öltöny segítségével! Tűnj ki az iroda karácsonyi partiján!
A nadrágok szegélyei nincsenek befejezve, ezáltal könnyen a saját méretedre szabhatod őket. Mintha csak rád öntötték volna!
Választékunkban bizonyára megtalálod a számodra ideális öltözéket! Vásárlásnál válaszd az utánvételes fizetés vagy az ingyenes szállítás lehetőségét!

Nincsenek megjeleníthető termékek a kategóriában.