Okos kapásjelző, éjszakai úszó horgászoknak - Ajándék elemmel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,990Ft -38%
Eredeti ár:4,790 Ft
db


Soha többé nem marad észrevétlen a kapásod! Ha a hal ráharap a zöld jelzőfény pirosra vált! A legnagyobb sötétben sem válik láthatatlanná a kapás! A kütyü a nagy horgászok nélkülözhetetlen terméke! Te is szeretsz pecázni? Akkor gondolom veled is előfordult már, hogy még naplemente után is kimaradtál a stégen? Vagy épp az ellenkezője igaz rád, hogy már hajnalba ott voltál, hogy te légy az első! Ezen időpontok jelentősen megnehezítik a horgászok amúgy sem könnyű életét. Ezen időszakokban korlátozott látási viszonyok vannak, és gyakran előfordul, hogy hiába van kapásunk a hal elszökik a horogról! Vess véget ennek! TE ne légy az a horgász, akinek a halak túljárnak az eszén! Vedd igénybe a kütyü segítségét, és mázsaszámra fogd ki a halakat még rossz látási viszonyok között is! Ha a hal ráharap a horogra, akkor a kütyü színe megváltozik, zöldről pirosra. A LED-es fénye köszönhetően, még rossz látási viszonyok között is látni fogod. A megváltozott szín jelzi neked, hogy kapásod van, és a hal csak arra vár, hogy kifogd! Ez óriási előnye a hagyományos úszókkal szemben, amely csak egyszínű fényjelzést tzd mutatni neked! Mindemellet, rendkívül strapabíró is, így a kifogott hal kissebb eséllyel fogja eltörni a kapásjelzőt! Tovább tudod használni, mint a hagyományos társait. Ezzel a kis szerkezettel, sokkal hatékonyabbá teheted a pecázási technikáidat, és te lehetsz az a horgász akit csodálnak a közösségben. Ne habozz rendeld meg most! Az okos kapásjelző tulajdonságai: Anyaga:műanyag Hossza:kb 41 mm, Működésehez szükséges elem: CR425 (tartozéka a csomagnak) Ólomsúly: 3,2 g Termék súlya: 1,84 g Teljes súly, csomagolással együtt: 12 g Mit rejt a termék doboza? - 1 db okos kapásjelzőt - 1 db ajándék elemet

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db