Női jóga rövidnadrág 5 db/cs - M-L

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,190 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
15,890Ft -16%
Eredeti ár:19,000 Ft
db

A női rövidnadrág anyaga rugalmas, kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik. Derékrésze a vastag guminak köszönhetően jól illeszkedik a testhez.

Anyaga 87% Nylon 13% Spandex. A nylon/spandex kompozit anyag használatának legnagyobb előnye, hogy a spandex lehetővé teszi a leggings nyúlását, ami különösen fontos leggings felhúzásakor, míg a nylon kompressziós támogatást és légáteresztő képességet biztosítTökéletes sportokhoz, mint a futás , fitnesz, edzőterem stb., gyors és extrém mozdulatokhoz. A Nylon Fiber/Spandex, 4-Way Stretch szövet olyan szövet, amely nagy rugalmasságot kínál, és nagyszerű választás minden sportruházathoz.

Nem gyűrődik, rugalmas, nincs korlátozás, nem átlátszó, izzadságelnyelő és légáteresztő. Rugalmas, varratmentes anyaga javítja a teljesítményt, Kompressziót biztosít a célzott területeken, amely gyengéden simítja és formálja a hátoldalt és lábakat a nőies, formás megjelenésért.

Csomag tartalma:

5 db Női Rövid jóganadrág M-L

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 2190 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db