Növénynevelő lámpa

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
9,950Ft -20%
Eredeti ár:12,390 Ft
db

80 W

Automatikus be-/kikapcsolással 3/9/12H időzítő

9 fényerő

·        Ezt a legújabb növekedési lámpát négy lámparúddal terveztük, amely nemcsakmegoldotta a hagyományos függő lámpatestek beállításával és rugalmatlanságávalkapcsolatos problémákat, hanem sokkal szélesebb lefedettséget biztosít,mint két vagy három karral. A fedési terület egy fejjel nagyjából 24-27hüvelyk, attól függően, hogy milyen magasságban van a fej. 

·        A növények által igényelt természetes napfény - A fotoszintézistámogatásához szükséges fény típusa és teljesítménye alapján gyártottuk ezt aLED Grow Lights -t 3 színmóddal (vörös fény, kék fény és vegyes fény) és 9fényerő -beállítással 20–100%, ami hatékonyan kiegészítette a természetesnapfény hiányát, és elősegítette a növények növekedését minden szakaszban.

·        USB vagy hálózati tápcsatlakozóval (USB tápegység mellékelve) működtethető,hordozható és kényelmes otthoni vagy irodai használatra. A lúdnyak 360fokban elforgatható, így könnyedén szabályozhatja a szöget, valamint a lámpa ésa növények közötti távolságot

.·        Ajánljuk beltéri cserepes növényekre, levágott hajtásokra, üvegházi zöldségekre stb.Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db