Nessie kreatív dínós konyhai kiegészítők (3 db)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,969Ft 0%
Eredeti ár:1,969 Ft
db


Kösd le az unokáid figyelmét a családi ebéd alatt! Garantáltan nem utasítsák el a gőzölgő ételt! Csalj mosolyt az arcukra! Mókás és vicces megjelenésük vonzzák a gyermeki tekintetet! Ráadásul 3 darab mókás figura birtokosa lehetsz! Az unokáid várni fogják az újabb családi ebédet! Szeretnéd feldobni a közös családi ebédeket? Szeretnéd az örökmozgó unokáid figyelmét megragadni, hogy csodálkozó szemmel üljék végig az ebédet az asztal körül? Mi segítünk neked, hogy mindezt megvalósítsd! A gyermeki elme roppant módon kreatív, mindent fel akar fedezni. Ezért is oly nehéz lekötni a figyelmüket huzamosabb ideig. DE, képzeld el, hogy az unokáid epekedve figyelnek az asztal körül és eszük ágába sincs elmozdulni az asztaltól. Miért is? A Nessie kreatív dínós konyhai kiegészítők miatt! Ilyet még garantáltan nem láttak, így szüntelenül fogják figyelni a mókás és kreatív figurákat! Biztosan nem fognak nemet mondani az így kimert ételekre! Sőt várni fogják a repetát! Egyszer sem fogják azt mondani, hogy „ nem akarom – nem akarom ” Ráadásul, nem elég, hogy vicces és aranyos, de rendkívül hasznos is. Mert a hajlított végének köszönhetően pedig biztosan nem csúszik majd bele a levesbe. Mindezt úgy, hogy a csomag egyszerre 3 darab figurát tartalmaz. Így háromszoros meglepetést okozhatsz az unokáidnak! Okozz nekik, egy olyan élményt, amely garantáltan a szívükig fog hatolni, valamint majd alig fogják várjni az újabb családi étkezést a nagyinál! Hasznos tudnivalók: Tárolása egyszerű, a kis lábaknak köszönhetően bárhol megállják a helyüket, de akár fel is tudod akasztani őket. Tisztításuk könnyű, a teafiltert pillanatok alatt szét tudod szerelni és már mehetnek is a mosogatógépbe. A kütyü tökéletes, hogy mosolyt csalj a kisunokáid arcára! A Nessie kreatív dínós konyhai kiegészítők (3 db)tulajdonságai: Anyag: hőálló műanyag Merőkanál mérete: 3 x 10 cm Szűrőkanál mérete: 4 x 8 x 24 cm Teafilter mérete: 5 x 5,5 x 15 cm Mosogatógépben mosható Mit rejt a termék doboza? 1 db merőkanál 1 db szűrőkanál 1 db teafilter

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db