Négyzetes lyukfúró szár

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,790Ft -26%
Eredeti ár:5,090 Ft
db


Készíts pofon egyszerűen illesztést a bútorok összefogásához! Speciális négyzetes lyukfúróval tökéletesen pontos munkát végezhetsz. Megkönnyítheted és felgyorsíthatod a munkafolyamatot vele. Te is vésővel vagy kalapáccsal álltál eddig neki a csapolásnak, hogy összeilleszd a bútordarabokat? Van egy sokkal egyszerűbb és pontosabb módszere annak, hogy csaplyukat készíts! Használj négyzetes lyukfúrót a munkádhoz, amivel hosszas vésés nélkül is tökéletesen pontos csaplyukakat készíthetsz, hogy összefogasd a bútor darabokat. Spórold meg az időt és fáradtságot, amibe eddig került a munkád és könnyíts rajta legközelebb! Hasznos tudnivalók: A négyzetes lyukfúró szárat oszlopos fúróval vagy bármilyen szabványos fúró tokmánnyal együtt is használhatod. A négyzetes lyukfúró tulajdonságai: A fúrószár mérete: 10 mm hossz: 203 mm Anyaga: gyorsacél Oszlopos fúróval vagy szabványos fúró tokmánnyal használható Itt találod az adaptert hozzá. Mit rejt a termék doboza? 1 db 10 mm-es négyzetes lyukfúró szár

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db