Nedis 4 az 1-ben Botmixer

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
10,090Ft
db
Jellemzők: Tedd teljessé konyhád ezzel a kompakt, 4 az 1-ben turmixkészlettel, amely botmixert, aprítót, habverőt és egy praktikus poharat tartalmaz. A botmixer segítségével könnyedén és gyorsan készíthetsz tésztát, gyümölcsturmixokat, leveseket és szószokat. Az aprító ideális zöldségek aprításához, így könnyedén készíthetsz karfiolrizst. A habverővel tejet keverhetsz a cappuccinóhoz, vagy tojást egy ízletes omletthez, a turmixpohárba pedig belekeverheted a hozzávalókat, vagy egyszerűen benne tárolhatod az összekevert ételt a hűtőszekrényben. A turmixgép két sebességbeállítással és rendkívül éles, rozsdamentes acél pengékkel rendelkezik, amelyek szinte bármit képesek felaprítani. Ez a 4 az 1-ben turmixkészlet egy nagy méretű, 700 ml-es turmixpoharat tartalmaz. Nagy teljesítményű, 400 W-os motor a könnyű turmixoláshoz és keveréshez. A kívánt sebesség 2 beállítással állítható. A turmixkészletben található összes tartozék mosogatógépben tisztítható. Szín: Fehér Csúszás gátló alj: Igen Bemeneti feszültség: 220 - 240 V AC 50/60 Hz Feszültség forrás típusa: Hálózati Áramellátás Csatlakozó kábel hossza: 0,70 m Mosogatógépben mosható: Nem Jelzőfény: Nem Dugasz: Euro / tipus-C (CEE 7/17) Turbó lehetőség: Nem Maximális energia felhasználás: 400 W Burkolat anyaga: ABS Műanyag Teljesítmény: 400 W Szélesség: 52 mm Levehető állvány: Igen Folyamatos vagy impulzus működés: Folyamatos vagy Szaggatott Működés Sebesség beállítások: 2 Sebességes Favágó: Igen Mélység: 52 mm Magasság: 376,5 mm Súly: 0,94 g Mérőedényt tartalmaz: Igen Keverő tartozékot tartalmaz: Igen Állvány anyaga: Plastic

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db