2 db fehér, tál alakú újrahasznosított fa dohányzóasztal - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 3,090 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
65,990Ft -15%
Eredeti ár:77,208 Ft
db

Ez a szett 2 db elegáns dohányzóasztalból áll, melyek egyedi, ipari dizájnt kaptak és otthona különleges kiegészítői lehetnek. Az egyedi, tál alakú acél talp mindkét asztalnak ipari külsőt kölcsönöz.

Mindegyik asztal tömör fa asztallappal rendelkezik, mely ételek és italok, dísztárgyak, könyvek.. stb tárolásához ideális és többlet helyet kínál a rendetlenség féken tartása érdekében.

Az asztallap tömör újrahasznosított fából készült, ami azt jelenti, hogy minden asztal egyedi és kissé eltár a többitől, valamint különféle fatípusok, például tíkfa, paliszander, akác, mangófa... stb. jegyeit viseli magán. Az újrahasznosított fa tömör, stabil, strapabíró és gyönyörű. A dohányzóasztalon végzett összes munkafolyamat – a csiszolás, a festés és a lakkozás – elvégzése különleges odafigyeléssel történt. Pihenjen és élvezze családtagjai és barátai társaságát e körül a dohányzóasztal szett körül üldögélve!

A szállítás 2 db dohányzóasztalt tartalmaz. Figyelem: A dohányzóasztalok már össze lettek szerelve; további összeszerelés nem szükséges. Az asztallapok színe minden bútordarab esetében eltérő, így mindegyik dohányzóasztalunk egyedi; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Asztallap anyaga: tömör újrahasznosított fa (polírozva, festve és lakkozva)
  • Talp anyaga: porszórt bevonatú acél (fehér)
  • Nagyobb asztal mérete: 60 x 27 cm (Átmérő x Ma)
  • Kisebb asztal mérete: 50 x 21 cm (Átmérő x Ma)
  • Rejtett tárolórekesszel az asztallap alatt
  • Nem szükséges összeszerelni
  • A szállítmány 2 db dohányzóasztalt tartalmaz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 3090 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 3090 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 245256
Súly: 18.42 kg
Csomagszám: 1 db