2 darabos csésze alakú tömör újrahasznosított fa dohányzóasztal szett - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 3,290 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
90,390Ft -26%
Eredeti ár:122,027 Ft
db

Ez a csésze alakú dohányzóasztal egyedi stílusával dobja fel otthonát. Elhelyezheti rajta italait, dísztárgyait, könyveit, és így tovább. Erős acél szerkezetének és csésze alakjának köszönhetően igen stabil és strapabíró. Használhatja többek között kisasztalként, nappalijában, és így tovább.

Asztallapja újrahasznosított fából készült, így stabil, strapabíró és gyönyörű, és olyan különböző fa típusok jellegzetességeit egyesíti magában, mint a kelet-indiai rózsafa (sheesham), tikfa, paliszander, mangófa, akácfa, újrahasznosított fa, keményfa, és így tovább. Az asztallap így minden egyes példánynál egyedi, kissé eltér a többitől. A kopás jelei és a fa erezete minden egyes darabnak saját történetet és egyedi külsőt kölcsönöz.

Fontos megjegyzés: A színek a bútor minden egyes példányánál eltérőek, így ezek a csésze alakú dohányzóasztalok mind egyediek. A szett 2 darab dohányzóasztalt tartalmaz. A szállítás véletlenszerű.

  • Anyaga: újrahasznosított fa asztallap és fehér festésű acél alap
  • Méretek: a nagy asztal méretei körülbelül 60 x 60 x 30 cm (Ho x Szé x Ma), a kis asztal méretei nagyjából 50 x 50 x 25 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Csésze alakú
  • A szett 2 bútordarabot tartalmaz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 3290 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 3290 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 243351
Súly: 22 kg
Csomagszám: 1 db