Napellenzőre rögzíthető napszemüveg/szemüveg tartó fekete

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,490Ft -30%
Eredeti ár:7,891 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Bármelyik autóhoz és szemüveghez megfelelő! Praktikus helytakarékos megoldás! Nem zavar a kilátásban! Előzd meg a karcosodást és a sérüléseket! Legyen mindig egy karnyújtásnyira! Napszemüveged csak kallódik az autóban? Sosincs kéznél, amikor szükséged lenne rá? Akkor próbáld ki ezt az, napellenzőre szerelhető szemüvegtartót! Nem kell többé a műszerfalon vagy a kesztyűtartóban tárolnod szemüvegedet, ugyanis ezzel a termékkel egyszerűen rögzítheted azt a napellenzőre. Elfelejtheted a napszemüveged keresgélését, sőt még kézközelben is lesz anélkül, hogy akadályozna vezetés közben. Amellett, hogy a kütyü stabil és biztonságos tartást biztosít még a lencséket sem karcolja. A tartónak hála szemüveged a lehető legnagyobb biztonságban lesz az autóban. Könnyedén veszi a bukkanók, s a kátyúk megpróbáltatásait is. A Napellenzőre rögzíthető napszemüveg/szemüveg tartó tulajdonságai: - Anyaga: Cink és bőr - Súlya: 90 gramm - Választható színvilág: Bézs, fekete, piros - Praktikus, helytakarékos megoldás Mit rejt a termék doboza? - 1 db Napellenzőre rögzíthető napszemüveg/szemüveg tartó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db