Napelemes szellőztető ventilátor autóba / autó ablakra rögzíthető

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,390 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,790Ft -2%
Eredeti ár:2,841 Ft
db

Napelemes szellőztető ventilátor autóba / autó ablakra rögzíthető

Te is utálsz tűzforró autóba beszállni? És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az időseknek és a legkisebbeknek ez mekkora megterhelést jelent… Van megoldás! Ez a napelemes autóventillátor, az ablak lehúzása nélkül áramoltat friss levegőt a légtérbe, így nem kell fél napokat töltened árnyékos parkolóhely keresésével.

Napelemes, tehát nem kell a kábelekkel bíbelődnöd, nem meríti autód akkumulátorát, és nem igényel különösebb szakértelmet sem. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető bármelyik autó ablaküvegére. A mellékelt tömítő csíkkal elfedheted az ablak felett maradó keskeny rést, így nem kell félned a tolvajoktól sem.

Főleg nyári napokon jelent sokat ez a napelemes ventilátor, amikor sokáig állsz vagy parkolsz, autódat pedig kiadhatnád szaunának is. De légterelővel szerelt autókban menet közben is használhatod, ha te sem bírod a huzatot, mégis jól esne a friss levegő autódban. A készülék segíthet csökkenteni a dohányzás és a háziállatok miatti, nem kívánt szagokat is.

Főbb jellemzők:

  • Napelemes autóventillátor
  • Autó ablakra rögzíhető
  • Kábelek nélkül működik, nem meríti autód akkumulátorát
  • Segít kellemes hőmérsékleten tartani a napon álló autó utasterét
  • Segít eltűntetni a kellemetlen szagokat
  • Álló/parkoló autóban is működtethető folyamatosan
  • Kompatibilis minden autó üvegével

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1390 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db