Nagyon ütős rovarirtó / elektromos légycsapó és szúnyogirtó teniszütő

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,099Ft 0%
Eredeti ár:2,099 Ft
db

Nagyon ütős rovarirtó / elektromos légycsapó és szúnyogirtó teniszütő

Bosszantanak az arcátlan és az intim szférádat NEM tiszteletben tartó rovarok? Számtalan szúnyogriasztót kipróbáltál már, de egyik sem volt az igazi? Akkor ez az elektromos ütő, ami légycsapó is egyben, tökéletes választás!

Praktikus kialakítása nem csak dizájnos, de célszerű is: gondolj bele, mennyire idegtépő tud lenni, amikor harmadjára hessegeted el az arcodból a legyet vagy szúnyogot? Ezzel az ütővel, minden erődet beleadhatod, és a siker garantált!

Ne egyszerű légycsapóra gondolj, ebben 2 db AA elem gondoskodik a megfelelő feszültségről, hogy egy csapásra ártalmatlanítsd a kis szörnyeket. Használata teljesen biztonságos, egy külső védőrács gondoskodik róla, hogy ne érhessen senki a belső fém részhez; ettől függetlenül a gyerekek csak szülői felügyelet mellet használják.

Főbb jellemzők:

  • Légycsapó és szúnyogirtó teniszütő
  • 2 db AA elemmel üzemel (nem tartozék)
  • Biztonságos kialakítás
  • Kiváló minőség
  • Változó színben
  • Mérete: 51x21x1,2 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db