Nagyméretű hordozható kültéri melegház bejárattal - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
54,290Ft -31%
Eredeti ár:78,721 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Ez a melegház újdonsült és tapasztalt kertészek számára is egyaránt ideális. Jelentős mennyiségű növény számára biztosít helyet, és amellett, hogy nagyszerűen el lehet vetni benne a magokat, a növényeket is megvédi a hideg időtől.

A melegház teteje átlátszó, így a napfény zavartalanul érheti a növényeket és a virágokat. UV-álló és fagyálló, így az időjárás viszontagságai által okozott kár csak minimális lehet. Szakadásálló is, így remek alternatívája lehet a hagyományos üveg melegházaknak.

A porszórt acélváz masszív és szilárd, mégis meglepően könnyű. A könnyű belépés érdekében cipzáras bejárattal lett ellátva és szellőztető nyílások is találhatók rajta.

Könnyen és biztonságosan összeszerelhető. Ez a melegház gyorsan felállítható a mellékelt kötél segítségével. Kérjük vegye figyelembe, hogy a melegház teteje nem képes ellenállni az erős hóesésnek.

  • Mérete: 450 x 190 x 200 cm (H x Sz x M)
  • Színe: átlátszó
  • Váza: porszórt acélcső
  • Átlátszó, szakadásálló fedél
  • 6 db szúnyoghálós ablak
  • 1 db cipzáros elülső ajtó
  • Anyag: PVC: 100%

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 0 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 40785
Súly: 10.45 kg
Csomagszám: 1 db