Nagy kagyló homokozó és pancsoló medence

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,499Ft 0%
Eredeti ár:5,499 Ft
db

Nagy kagyló homokozó és pancsoló medence

Szeretnéd, ha gyerkőcöd minél több tartalmas időt töltene kint a szabadban? A homokozás megunhatatlan, rengeteg érdekes dolgot lehet építeni és formálni homokból, ráadásul játék közben fejlődik a kicsik kreativitása és kézügyessége is, ráadásul ebben a kagyló alakú homokozóban bármikor játszhat gyermeked!

Ha nem akartok, nem kell többet tolongani a játszótér koszos, agyonhasznált homokozójában, ami tele lehet baktériumokkal is. Az erős műanyagből készült homokozó csak az övé lesz, garantáltan vidám órákkal teszi gazdagabbá. Forró nyári napokon pancsoló medencének is használhatjátok. Ha két darabot rendelsz belőle, az egyik lehet homokozó, a másik medence, de le is fedheted őket egymással, így nem kerülhet semmilyen kosz a homokba vagy a vízbe.

A kerti játék tartós anyagból készült, UV-állóságának köszönhetően színe is megmarad, sokáig élvezhetitek majd előnyeit.

Főbb jellemzők:

- 1 db kagyló alakú homokozó
- Tartós, erős műanyagból készült, nem tartalmaz semmilyen káros anyagot
- 110x79x20 cm
- Használható homokozónak és medencének
- Véletlenszerű színben küldjük

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db