Nagy fészekhinta / 95 cm-es átmérő, 150 kg-os teherbírás

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
17,900Ft -22%
Eredeti ár:22,979 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Nagy fészekhinta / 95 cm-es átmérő, 150 kg-os teherbírás

Neked is az egyik legszuperebb elfoglaltságod volt gyerekkorodban a hintázás? Szabadnak érezted magad, és a bátrabbak ki is ugrálhattak belőle a homokba… Nincs ez másképp a te gyermekednél sem!

Szeretnéd, ha ő is felhőtlenül, biztonságosan szórakozhatna? Akkor itt van ez a strapabíró, nagyméretű fészekhinta! Tartós anyagból készült, kinti és benti használatra is egyaránt alkalmas. Egybefüggő ülőfelülete vízlepergető anyagból készült, acél merevítését habszivaccsal vonták be a maximális biztonságért. A fészekhinta négy oldalát erős PP kötél tartja, amelynek hossza állítható.

Átmérőja 95 centiméter, teherbírása pedig 150 kilogramm, így a testvérek együtt is nyugodtan használhatják; idősebb és bátrabb gyermekek fekve is hintázhatnak vele. Sőt: kisebb gyermekek szülővel együtt is élvezhetik a hintázás örömeit. Nagyon egyszerűen összeszerelhető, majd rögzíthető állványra, plafonra vagy akár egy erős faágra is.

Mostantól bármikor hintázhat gyermeked, amikor csak kedve támad hozzá, és nem kell sorban állnia érte, mint a játszótéren. Kalandra fel!

 Főbb jellemzők:

  • Nagy fészekhinta
  • Kül- és beltéri használatra
  • Biztonságos kialakítás - habszivaccsal bevont acél merevítők
  • Kiváló minőségű anyagokból készült
  • Teherbírás: 150 kg
  • Átmérője: 95 cm
  • Erős PP kötéllel (max. hossza 140 cm)
  • Narancssárga színben
  • A termék előrendelhető, várható érkezés: július 20.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db