2 Lámpa Állvány Vaku Lágyítóval / Stúdió felszerelés - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,790 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
52,490Ft -17%
Eredeti ár:62,988 Ft
db

Ez a hordozható stúdió vakulágyítóval ellátott világító készlet, kötelező darab fotósoknak. A készlet ruházati cikkek, modellek, cipők, táskák, kerámia, stb. fotózására alkalmas. Tökéletes választás stúdió- és portréfotózás esetén, és a háttértámasz készlettel együtt működik jobban. A könnyűsúlyú vakulágyítóval felszerelt világító készlet az alábbi jellemzőkkel bír: Fehér huzat – a fehér puha huzaton átszűrődő fehér fény nem vet árnyékot, amikor a tárgyakat vagy modelleket fotózza Hideg fehér fény – 8 izzó helyezhető el a két tartón, amelyek több mint elegendő fényt biztosítanak. A fény színe precízen ki van alakítva digitális vagy analóg fotózáshoz. Sem kékes, sem sárgás fény! Energia-takarékosság – 8 x 105 W spirál kompakt izzók energiatakarékos kivitelezésben 50 x 70 cm Téglalap alakú Vakulágyító – Modern lágy fénysugár, eltávolítja az árnyékot a tökéletes fotózáshoz. A belső ezüst lap minimálisra csökkenti a fény veszteséget és maximalizálja a fényszórást. A fehér puha lepel felerősíti a lágy fény hatását. Sem kékes, sem sárga. Lámpa állvány – A szolid, zárt rendszerű, 3 lábú állvány biztonságosan megtartja az izzókat és a vakulágyítókat. A stabil illeszkedő minimális zaj mellett garantálja az összeszerelést. A 81-205 cm közötti állítható magasság lehetővé teszi, hogy könnyedén összehajtsa és kihajtsa. Az állványok alumíniumból készültek, mégis könnyűsúlyúak, ezért könnyen szállíthatóak. A szállítás tartalma: 2 x vakulágyító (50 x 70 cm) fehér képernyővel, 2 x lámpatartó (négy fej), 2 x lámpa állvány és 8 x 105 W nappali izzó.

  • CFL izzók: 8 x 105 W
  • Vakulágyító: 50 x 70 cm
  • Állítható magasság: 81 – 205 cm
  • Állvány: Alumínium, könnyűsúlyú és könnyen szállítható

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2790 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2790 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 190189
Súly: 7.3 kg
Csomagszám: 1 db