Kézi fémdetektor max. 60 cm keresési mélységgel - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,140 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
28,290Ft -23%
Eredeti ár:36,777 Ft
db

Ez a többfunkciós fémdetektor fémtárgyak keresésére használható a strandon, a kertben, a földön, sekély vízben, vagy akár a mennyezeten is.

A fémdetektor vízálló keresőtekerccsel van ellátva, hossza pedig 1 méterig állítható, így tökéletesen alkalmazkodik a különböző alkalmazási területekhez. Képes érmenagyságú tárgyakat 12 cm mélységig és nagyobb tárgyakat 60 cm mélységig felfedezni.

A beépített hangszórónak köszönhetően gyorsan észreveheti, ha a detektor észlel valamit. A fejhallgatóaljzat és az állítható hangerő nagyobb privát szférát biztosít, és segítenek abban, hogy a kincskeresés során jól hallja a hangot. A fémdetektor 6 db AA elemmel (nem alaptartozék) működik.

Figyelem: A fémdetektor használata engedélyt, beleegyezést vagy igazolványt igényelhet. A fémdetektor használatának helye korlátozott. Ismerkedjen meg az összes fémdetektálással kapcsolatos helyi, állami és nemzeti jogszabállyal. Tartsa be ezeket a törvényeket.

  • Mérete: 100 x 16 cm (Ho x Szé)
  • Vízálló keresőtekercs: 17 cm (Φ)
  • Fülhallgató jack: 3,5 mm
  • Színe: fekete
  • Állítható hangerő
  • Energiaellátás: 6 db AA elem (nem alaptartozék)
  • Pásztázás mélysége: képes érmenagyságú tárgyakat 12 cm mélységig és nagyobb tárgyakat 60 cm mélységig felfedezni

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2140 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2140 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 140550
Súly: 1.4 kg
Csomagszám: 1 db