Mosható szövet maszk, felnőtt nők számára, 5 db / csomag, rózsaszín-pöttyös

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,100 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
390Ft -34%
Eredeti ár:590 Ft
db
  • drill vászon,
  • mosható,
  • többször használható,
  • 5-ös csomagolás.


Többször használható, mosással fertőtleníthető szájmaszk, felnőtt nők számára. Anyaga drill vászon, ami 96% pamut 4%elasztán összetételű textilt jelent.

Megakdályozza, hogy kilégzéskor a környzetbe, és belégzéskor a környezetből mikroorganizmusok bekerüljenek a szervezetbe, illetve csökkenti a cseppfertőzés veszélyét.

A csomag 5 db különleges és trendi mintával ellátott maszkot tartalmaz. Kényelmes viseletet biztosít akár a mindennapokban is.

A kép illusztráció!

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.


(PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a BoS raktárból, melynek szállítási díja 1100 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db