Mozgatható mobil léghűtő 70W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
24,990Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Hideg vízzel hűti a levegőt Töltsd fel a 4,5 literes tartályt hideg vízzel (opcionálisan jéggel is), és válassz egyet az 5 különböző intenzitási fokozat közül! Tökéletes a hálószoba, nappali és más helyiségek lehűtésére, így kényelmesen aludhatsz, pihenhetsz vagy kikapcsolódhatsz! A készülékből nem csöpög a víz és nem nedvesíti a környezetét, mivel a hűtési folyamat a készülék belsejében zajlik le. Könnyen telepíthető A Mozgatható mobil léghűtő nagy előnye, hogy nem termel meleg levegőt. Nem kell a meleg levegő kivezetésével küzdened, nem kell szétfúrni a falakat! A léghűtő könnyen mozgatható, stabil görgőkkel rendelkezik. Csak gurítsd abba a helyiségbe, ahol használni szeretnéd, töltsd fel a tartályt vízzel, és csatlakoztasd az áramforráshoz! Könnyen kezelhető A léghűtő a praktikus távirányítónak köszönhetően könnyen kezelhető; vezérléséhez még csak felállnod sem kell a fotelből/ágyból! Energiatakarékos és időzítő funkció A léghűtő 1 és 8 óra közötti időzítő funkcióval rendelkezik. Állítsd be könnyedén, hogy mikor kapcsoljon ki a készülék. Használd bátran alvás közben is! Továbbá a Mozgatható mobil léghűtő sokkal energiatakarékosabb, mint egy légkondicionáló; így több ezer forintnyi villanyszámlát is megspórolhatsz! Nincs többé száraz levegő Mivel a léghűtő hideg vizet használ a levegő hűtéséhez, a levegő nem válik szárazzá, mint a hagyományos légkondicionálók használata esetén. Ints búcsút a száraz levegő miatti légzési panaszoknak, légszomjnak, a szem, a torok és az orrnyálkahártyák szárazságának! https://www.youtube.com/watch?v=cacv8-c9EYo Specifikációk: 3 választható sebesség. 3 üzemmód: Normál, Természetes, Alvás Függőleges oszcilláló rácsok. Állítható vízszintes rácsok. Állítható időzítő hangjelzéssel (1-8 óra) A kivehető víztartály űrtartalma: 4,5 l Beépített fogantyúk, és 4 kerék, mellyel könnyen mozgatható. Párásító üzemmód. Távirányítás (szükséges elemek: 2 x AAA, a csomag nem tartalmazza) Légáramlás: 928 m / óra Teljesítmény: 70 W Feszültség: 220-240 V Frekvencia: 50 Hz Méret: kb. 28 x 70 x 34 cm Tábpkábel hossza: kb. 165 cm Zajszint: 63 dB A csomag tartalma: Mozgatható mobil léghűtő Távirányító Használati utasítás

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db