Mozgás- és fényérzékelő éjszakai fény / éjjeli irányfény

  • 2,990Ft -25% Eredeti ár: 3,990 Ft

Zavar, hogy mindig a villanykapcsolót kell keresned a sötétben? Használd ezt a mozgásérzékelős LED l..

Mozgás- és fényérzékelő éjszakai fény / éjjeli irányfény

Zavar, hogy mindig a villanykapcsolót kell keresned a sötétben? Használd ezt a mozgásérzékelős LED l..

  • 2,990Ft -25% 3,990 Ft
db

Információk

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 907 1558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.


Ajánlat részletei

Zavar, hogy mindig a villanykapcsolót kell keresned a sötétben? Használd ezt a mozgásérzékelős LED lámpát, ami magától fel-, és lekapcsol! A fényérzékelő szenzor világosban alvó módba kapcsolja a lámpát. Sötétben magától bekapcsol a mozgásérzékelő mód. Csak akkor világít, ha valaki elhalad a mozgásérzékelő 3-5 méteres körzetében, 25 másodperc után magától kikapcsol. Egyszerűen rögzítheted a falra a mágnessel vagy ragasztólappal. Használhatod a lépcsőházban, szekrényben, kamrában, gardróbban, folyosón, pincében. A lámpa akkumulátoros, USB kábellel tudod feltölteni. Főbb jellemzői: Mozgás és fényérzékelő éjszakai fény Átmérője: 8,5 cm Anyaga: ABS Akkumulátoros USB-micro USB töltőkábellel Mágnessel rögzíthető Feszültség: 3,7V Szenzor hatóköre: 3-5 m Színhőmérséklet: 4000K
  • Speciális
  • Legutóbbi