Motion Sensor mozgásérzékelős öntapadós világítás, USB-vel - 18 cm - MS-577

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,990Ft -20%
Eredeti ár:5,000 Ft
db

Néhány másodperc alatt a Motion Brite mozgásérzékelős lámpát bárhol elhelyezheted, ahol extra világítást szeretnél, kábelezés vagy kapcsolók nélkül.

Legyen az bejáró, szekrény, fürdőszoba, konyha, lépcső, pince, padlás vagy garázs, a Motion Brite mindenhol akkor világít, amikor szükség van rá!

A videó csak illusztráció!

A beépített mozgásérzékelős lámpa ideális és kényelmes választás olyan helyekre, ahol gyakori rövid idejű működésre van szükség, vagy nehézkes volna felkapcsolnod a világítást, mert éppen tele van a kezed, vagy kicsi a hely egy kapcsolónak.

Automatikusan bekapcsol, ha mozgást érzékel, és kikapcsol, miután megszűnt a mozgás. Ezzel nemcsak elfelejthetjük a felkapcsolva hagyott lámpákat, hanem energiát is megtakaríthatunk azzal, hogy a mozgásérzékelővel összekapcsolt világítótest csak a szükséges ideig működik. 

Az automatikus világítás gyakorlatilag bármilyen felületre tapad és nem melegszik a korszerű LED technológiának köszönhetően. Mivel könnyű és kompakt, hordozhatod magaddal, akár egy zseblámpát, és ha szükség van a kezeidre, csak tapaszd fel! 

A mozgásérzékelős lámpa biztonságtechnikai szempontból is előnyös lehet, ugyanis a lámpa felkapcsolása elriaszthatja a betörőket.

Próbáld ki Te is a praktikus Motion Brite fényforrást! A készülékben összesen 20 darab LED található, 10-10 hideg és meleg fényű található benne. Ezek a fények működtethetőek egyben is és külön-külön is.

Tulajdonságok:

- Könnyen telepíthető bárhol,

- USB-vel tölthető,

- Öntapadós hátoldallal rögzíthető, 

- 18 cm hosszú,

-10 hideg fényű led, 10 meleg fényű led.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db