Mosógépbe való kisállatszőr eltávolító Narancssárga

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,190Ft -60%
Eredeti ár:2,990 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Eltávolítja a szőrt mosás közben! A mosógéped is megóvja az állati szőrtől! Rugalmas, ragadós anyag! Rengeteg vizet és pénzt takarít meg! Eleged van abból, hogy mindig mindent ellep kis kedvenced kihullott szőre? Nincs meg a megfelelő, tökéletes módszer ezeknek az eltávolítására? Itt a megfelelő eszköz, aminek köszönhetően minden eddigi szőr okozta problémád elfelejtheted! A termék a hihetetlenül rugalmas és tapadós anyagának köszönhetően a mosógépben, és tisztán is könnyedén összegyűjti a szőrt, amit könnyedén, víz segítségével azonnal el is távolíthatsz róla. Nem csak az állati szőrt, hanem mindenféle szöszt, hajat és egyéb szennyeződéseket is makulátlanul eltávolít! Használata rendkívül egyszerű! A mosógépes alkalmazás során csak be kell helyezned a terméket a gépbe, a mosnivaló dolgok mellé, elindítani a mosást és már teszi is a dolgát! Szárazon való alkalmazásnál pedig kézzel töröld át a szőrös tárgyakat és ezt egyszerűen, akár egy tál vízben is eltávolíthatod róla. A termék tulajdonságai: Anyag: PU Méret: kb 9,5 x 9,5 x 0,5 cm Szín: zöld vagy narancssárga, választható Mit rejt a termék doboza? 1 db Mosógépbe való kisállatszőr eltávolító a választott színben

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db