Mobil léghűsítő 80W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
31,690Ft
db
Ez a Mobil léghűsítő hideg vízzel hűti a levegőt! Működési elve nagyon egyszerű: A készülék beszívja a meleg, száraz levegőt, majd áttolja egy nedves szűrőn. A szűrő felveszi a meleget, a benne lévő nedvesség pedig elpárolog, ezáltal hűti a levegőt. Csak töltsd fel a 3 literes víztartályt hideg vízzel (vagy akár jéggel), és válassz a különböző sebességfokozatok közül! Mivel a léghűsítő a párásított levegőt fúj vissza, így örökre búcsút inthetsz a száraz levegő miatti légzési panaszoknak, légszomjnak, a szem, a torok és az orrnyálkahártyák szárazságának! Legnagyobb előnye, hogy nem termel meleg levegőt; működtetéséhez nincs szükség légtelenítő tömlőre, így maximális rugalmasságot biztosít – nem kell szétfúrni a falakat a meleg levegő kivezetéséhez! Ráadásul a legtöbb légkondicionálóhoz képest sokkal energiatakarékosabb, így több ezer forintnyi villanyszámlát is megspórolhatsz! A hagyományos légkondicionálókkal ellentétben ez a Mobil léghűsítő könnyű súlyú, emellett görgőkkel van ellátva, így egyszerűen mozgatható. Csak gurítsd abba a helyiségbe, ahol használni szeretnéd! AJÁNDÉK: A készülék mellé most ajándékba adunk 2 darab jégakkut, a frissesség érzetének növelése érdekében! Jellemzők Automatikus levegőkeringetés a hűvös fuvallat egyenletes eloszlása érdekében. Ventilátor sebesség: Magas/Közepes/Alacsony Légkeverés: 270 m/h Névleges teljesítmény: 80 W Víztartály kapacitása: 3 l Tápbemenet: 220 – 240 VAC 50 – 60 Hz Dugasz: Euro / Type C (CEE 7/17) Súly: 3,5 kg Szín: Fehér Méretek: 230 x 560 x 260 mm A csomag tartalma: Léghűsítő 2 db jégakku

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db