Mintás sodrófa, mintás nyújtófa - karácsonyi Inda mintás

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,190Ft 0%
Eredeti ár:3,190 Ft
db


Lepd meg szeretteidet egy igazán különleges vendégváró süteménnyel! Tökéletes ajándék háziasszonyoknak és cukrászoknak egyaránt. Készíts egyedi sütiket! Szeretsz a konyhában sürögni-forogni? Imádod a konyhából áramló finom sütemények illatát? Akkor a Mintás sodrófa kihagyhatatlan termék számodra. Használatával szebbnél szebb ünnepi, karácsonyi, őszi, tavaszi mintájú süteményeket készíthetsz. A mintáról a mintás nyújtófa gondoskodik, a sütemény formáiról pedig Te magad dönthetsz. Kedveskedj különleges és egyedi finomságokkal a családtagjaidnak, garantáltan le fogod nyűgözni őket! Sütni imádó háziasszonyoknak, cukrászoknak kedves ajándék. Tippek a tökéletes süti mintázásához, elkészítéséhez: Hozzávalók: 50 dkg liszt 20 dkg kristálycukor 30 dkg sós vaj Elkészítése: 1. Keverd habosra a cukrot a vajjal. 2. Adj hozzá lisztet és a robotgép segítségével/gyors kézmozdulatokkal gyúrj belőle egynemű tésztát. 3. Csomagold folpackba és tedd a hűtőbe minimum 1-2 órára. 4. Vedd ki a hűtőből a nyers tésztát. 5. Alaposan lisztezett felületen nyújtsd ki 2-3 milliméter vastagra a tésztát és erőteljes mozdulatokkal mintázd meg a mintás sodrófával. 6. Sütőpapírral bélelj ki két sütőlemezt, helyezd rá a kekszeket és tedd vissza 10 percre a hűtőbe. 7. Melegítsd elő a sütőt 180°C fokra. 8. Vedd elő a sütőlemezeket a hűtőből és tedd be sülni a süteményeket. 9. Süsd készre őket 20 perc alatt, amíg éppen világosra nem sülnek. Ajánlatos több adagban nyújtani a tésztát, mert kisebb darabbal könnyebb lesz dolgoznod. Ha nincs otthon sós vaj, a nyers tésztához adj kb. egy kiskanál finom szemcsés sót. Sótlan vajjal készítve kiváló alaptésztát fogsz kapni, amelyet bátran variálhatsz aromás őrölt fűszerekkel, mint pl.: vanília, fahéj, kardamom, gyömbér, fahéj stb. Gasztroajándéknak tökéletes csokis kekszet is készíthetsz belőle egyszerűen: a kekszek nem mintás felét mártsd vízgőz felett olvasztott, kevés étolajjal kevert csokoládéba és sütőpapíron hagyd megszáradni.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db